Cyganeria była wspaniałym pomysłem - każdy mógł wrzucić link do utworu, którego odsłuch sprawia mu przyjemność. Wszystko było dobrze do czasu, gdy ant zaczął wrzucać swoje płaczliwe pierdoły. W międzyczasie poniższy temat rósł w siłę, łatwość wciskania telebłysków i niechęć do czekania na autoryzacje cyganów sprawiły, że ludność wolala dzielić się utworami właśnie za pośrednictwem tego topicu.
Wszystko to złożyło się na fakt, iż z dniem dzisiejszym w tym właśnie miejscu 'oficjalnie' wrzucamy wspaniałe melodie, zachwycamy się nimi oraz wyśmiewamy swinke, który wrzuca jakies murzyńskie wypierdy!
Umarli cyganie, niech żyje gibanie!
od tego się zaczęło:
propsy dla tych ktorzy pamietaja czasy kiedy to sie pojawilo na sucharze
Ostatnio zmieniony przez k!dman dnia Pon Sie 24, 2009 16:26, w całości zmieniany 4 razy
_________________ Inni goście nie zwracali na nich uwagi, nawet kiedy Śmierć oparł się wygodnie i zapalił pięknie rzeźbioną fajkę. Ignorowanie kogoś, komu dym wypływa przez oczodoły, wymaga pewnego wysiłku, wszystkim jednak się to udawało.
No wlasnie, czasami nie wytrzymuje i zdarza sie ze w trakcie jakiejs zarabistej solowki zaczynam grac na "air guitar". I moge byc pewien, ze akurat wtedy ktos wpadnie do mojego pokoju ;/
_________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
No wlasnie, czasami nie wytrzymuje i zdarza sie ze w trakcie jakiejs zarabistej solowki zaczynam grac na "air guitar". I moge byc pewien, ze akurat wtedy ktos wpadnie do mojego pokoju ;/
+1 Ale bujac sie zaczynam jak leci "harder better faster stronger"
+1 Ale bujac sie zaczynam jak leci "harder better faster stronger"
+1
W sumie 2 lata temu to miałem tak dość często. Później sie lekko uspokoiło, ale czasami bywają u mnie odchyły gdy jakiś kawałek wykurwiście mi wpadnie w ucho
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach