Zamykam temat zaliczki. Ostatnia wpłata od brzusa ktory zapłacil na minutę przed końcem terminu;) Po prostu brzus. Bulwersuje brak wplaty od Rockwella!!!!!!!! Który do tej pory zawsze wpłacał
Z cześka proszę się nie śmiać bo z nim rozliczam się z całego zlotu.
Ostatnia wpłata od brzusa ktory zapłacil na minutę przed końcem terminu;) Po prostu brzus.
Ty cos kolego ostatnio za badzo po Bartku jezdzisz. Nie wiem co jest tego powodem, zazdrosc ze gosc sobie dorzbe radzi, robi kariere w branzy gierek na symbiana, rozwija sie, nie ma zony, ma kase itd czy jeszcze cos innego. Mam juz lekko dosc, tych ciaglych widaomosci na tlenie, z Brzus to i tamto, ze to cham i lodzki buc, zeby go nie zapraszac i nie mowic mu o imprezach. To nie po krasnoluzku, on jest jaki jest jest, jak kazdy z nas, ale ten jad plynacy z Pabianic jest ostatnio nie do wytrzymania
_________________ I never meant to hurt you. I just wanted to destroy everything that you ever believed in.
Dziękuje za obronę kolego Marcinie! Ten wredny pan z Pabianic ostatnio staje się nie do zniesienia! To zapewne wina żony i dzieci!
Mam nadzieje na nasze szybkie spotkanie abym mógł Ci przedstawić najnowsze osiągnięcia techniki takie jak systemy 64bitowe czy dotykowe telefony.
btw ziomuś słyszałeś że do euro ncap chcą wprowadzić to co mówiłeś że nie zadziała nigdy?
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach